Volontär

Vill du arbeta som volontär på Kista Världsmusikfestival i höst? Maila oss på volontar@kistaworldmusic.com och berätta lite kort om dig själv.

Translate

Kista världsmusikfestival arrangeras av Föreningen Farhang på uppdrag av Kungliga Musikhögskolan.

Med stöd av

Kungliga Musikhögskolan

Stockholms Stads Kulturförvaltning

Kulturrådet

I samarbete med

Kista Galleria

Kista GalleriaKista Galleria är ett av Sveriges mest framgångsrika köpcentrum med 1,2 miljoner besökare per månad. Idag har Kista Galleria 180 butiker, restauranger och caféer, hotell samt en multiplexbiograf med 11 salonger. Dessutom erbjuder Kista Galleria ett gediget serviceutbud med post, bank och diverse kommunala serviceinrättningar.

KistaGalleria.se

Kistamässan

Kistamässan är Sveriges mest centrala mötesplats. Kistamässan är den tillgängliga och innovativa mötesplatsen för personliga möten, upplevelser och utbyte av kunskap, idéer och erfarenheter.

kistamassan_logga-300

Vårt mål är att skapa framtidens mötesplats som gör verklighet av vision och idé – oavsett uppdrag.
Vår ambition är att vara landets ledande mötesarena under parollen:
Sveriges mest centrala mäss- och eventanläggning!

Kistamassan.se

Veidekke BostadVeidekke Bostad

Veidekke bygger bostäder i hela Norden. I Sverige bygger vi ca 300 bostäder om året. Veidekke Bostad förvärvar råmark eller bebyggda fastigheter och utvecklar bostäder som både är attraktiva för våra kunder och hållbara ur ett klimatperspektiv.

Genom att vara en bostadsbyggare men tänka som en samhällsbyggare bidrar vi aktivt till samhällsutvecklingen. Det handlar om att inte bara se till själva bostaden, utan lika mycket till omgivande faktorer. Med en förmåga att lyssna i samspelet med våra samarbetspartners, och använda vår kunskap för att stötta alla processer, tar vi fram kreativa projektidéer som skapar värden för alla intressenter.

Veidekke Bostad är huvudsponsor av Kista Världsmusikfestival 2010.

Veidekke Bostad

Kulturhuset Stockholm

Här kan du uppleva tusentals samtida kulturevenemang varje år. De flesta gratis. Fotoutställningar, sagostunder för barn, konserter, litterära samtal, filmer, debatter och mycket mer.

Kulturhuset.Stockholm.se

Riksteatern

RiksteaternRiksteatern producerar, arrangerar och förmedlar scenkonst över hela landet. Svenska Riksteatern grundades 1933 och består idag av över 230 teaterföreningar över hela landet och 20-talet anslutna organisationer vilket gör den till en av Sveriges största folkrörelser inom kultursektorn.

Riksteatern.se

Dansskolan Stepz

Dansskolan StepzStepz har studio i Akalla med kurser i afrikansk dans, street, jazz, salsa, breakdanse, magdans och mycket mer.

Stepz.se

Kista Idea Lab

Kista Idea LabEn del av Kista Bibliotek och Stockholms Stadsbibliotek. Kista Idea Lab handlar om det framtida biblioteket, om digital kommunikation och kollaborativt lärande.

KistaIdeaLab.se

Kista Bibliotek/Lärcenter

Biblioteket.se

Turkisk-Svenska Riksteaterföreningen (TSRF) och TUF.nu

Turkisk-Svenska Riksteaterföreningen Turkisk-Svenska Riksteaterföreningen arrangerar teater och konserter över hela Sverige och har varit en riksteaterförening sedan 2007.

Turkiska ungdomsförbundet arbetar för att informera och förbättra relationerna mellan Sverige och Turkiet.

TUF.nu

Maj Studio

Maj StudioMaj studio är en idéverkstad startad i maj 2005 med huvudsaklig verksamhet kring grafisk design och konst. ”Mångfacetterad kreation är grundverksamheten, nyskapande är målet, hjärtat är måttstocken”.

MajStudio.nu

ABF

ABFABF vill med sin verksamhet skapa förutsättningar för var och en att förnya och fördjupa sina kunskaper, vara med i det livslånga och livsvida lärandet. ABF vill med folkbildningens idéer och metoder ge människor mod och kunskap för att få makt och ansvar såväl i den egna vardagen som i samhället som helhet.

abfstockholm.se

Sinduda Studio

Sinduda STUDIO Under detta företagsnamn fotograferar Christer Folkesson ofta och gärna kulturscenen med musik/dans/teater/cirkus. Kista Världsmusikfestival 2010 blir den fjärde i ordningen för sinduda STUDIO. Sinduda STUDIO utför uppdragsfotograferingar för både privatpersoner och företag: familjehögtider (dop, bröllop, födelsedagar, fester), porträtt, reportage, events, miljöer, produkter, interör, arkitektur,…. till klart hög o prisvärd kvalité!

Sinduda.se

Devicomdevicom_logo

Devicom AB är en vanlig telefonoperatör med ovanligt billiga priser!
Devicom grundades år 2003 och är listade på Aktietorget.
Devicom tillhandahåller en av marknadens mest prisvärda tjänster inom fast telefoni och lämnar prisgaranti på utlandssamtal.

Devicom.se

Artprocess

Artprocess logo

Art Process med mångårig erfarenhet inom den grafiska branschen. Vi ger dig kompletta lösningar inom reklamproduktion, allt från layout, tryck och efterbehandling. I samarbete med våra kunder leverera vi individanpassade trycksaker.

Vi erbjuder Tryck av: Skyltar, banderoller, roll up, bildekaler mm. Små och stora upplag färgutskrifter av trycksaker t.ex. visitkort, express kopior, flyggblad, folder och storformat utskrifter. Textiltryck och transfertryck av profilkläder, t-shirt, arbetskläder jackor väskor och kepsar. Tampotryck av pennor och presentartiklar

ArtProcess.se 08-646 02 60

Binero.se

Binero3-300x109Binero AB är ett företag med säte i Kista, strax utanför Stockholm.

De har fått ett flertal utmärkelser för sina tjänster, service och support. År 2009 och 2010 utsågs Binero till Sveriges bästa webbhotell av tidningen Internetworld och under flera år har de utmärkt sig för sina höga funktionalitet och goda support. Målsättningen är att vara bäst på domännamn och vänligast på webbhotell i Sverige och de arbetar hårt för att ge sina kunder bästa tänkbara support och service, samtidigt som de ständigt utvecklar tjänsterna för att möta och överträffa kundernas behov och önskemål.

Binero.se

SF bio KistaFilm är bäst på bio!

Film är bäst på bio.

Skratta, gråt eller skrik tillsammans med andra. Det är lätt att ryckas med när en hel salong med människor reagerar på det som händer på vita duken.

SF Filmstaden Kista

Beauty Academy Stockholm

BeautyAcademyBeauty Academy är både salong och skola för blivande eller verksamma frisörer, nagelteknologer, make up artister och massörer. Undervisningsspråket är svenska. Du är välkommen att söka hit som elev eller när du vill bli fin i håret, ta hand om slitna naglar och trötta fötter, ta bort oönskad hårväxt, eller en stunds uppiggande massage.

Vi arbetar enbart med professionella och högklassiga produkter. Flera av dessa produkter kan du också köpa hos oss.Har du sinne för färg och form? Om du tycker om att prata med olika slags människor och ge god service och är öppen för nya intryck, då har du viktiga egenskaper för frisör-, nagelteknolog-, makeup- och massöryrket.

Beautyacademy.se, 08-612 12 21

Sunkist Sunkist

Sunkist is a leading international supplier of fresh fruit, and the oldest operating citrus cooperative in America, owned by thousands of citrus growers across California and Arizona.  Find everything you want to know about your favorite Sunkist® citrus varieties: oranges, lemons, grapefruit, tangerines, mandarins, limes, organic citrus, and more.

Vimto – Seriously Mixed Up Fruit!Vimto

Vimto är en läskedryck baserad på ett recept från 1908.

Fizzy Vimto and Cherry Vimto are tongue-lickingly good. Both in cans, 500 ml and 2 litre bottle sizes with no added sugar option of original Vimto too.

Vimto homepage

08 646 02 6008 646 02 60