Stöd och samarbetspartners 2011

Kista världsmusikfestival arrangeras av Föreningen Farhang på uppdrag av Kungliga Musikhögskolan.

Med stöd av

Kungliga Musikhögskolan

Stockholms Stads Kulturförvaltning

Stockholms läns landsting

Kulturrådet

I samarbete med

Spånga-Kista församling

Församlingens historia sträcker sig bakåt till medeltiden med Spånga kyrka som medelpunkt. Det var en jordbruksbygd med gårdar, som har fått ge namn åt stadsdelarna Akalla, Husby, Kista, Tensta, Rinkeby och Hjulsta. Spånga kyrkas äldsta delar är från slutet av 1100-talet. I församlingen finns även Kista kyrka och Akalla kyrka, som båda är från slutet av 1970-talet.

svenskakyrkan.se/spanga-kista

Kulturhuset Stockholm

Här kan du uppleva tusentals samtida kulturevenemang varje år. De flesta gratis. Fotoutställningar, sagostunder för barn, konserter, litterära samtal, filmer, debatter och mycket mer.

Kulturhuset.Stockholm.se

Riksteatern

RiksteaternRiksteatern producerar, arrangerar och förmedlar scenkonst över hela landet. Svenska Riksteatern grundades 1933 och består idag av över 230 teaterföreningar över hela landet och 20-talet anslutna organisationer vilket gör den till en av Sveriges största folkrörelser inom kultursektorn.

Riksteatern.se

Arena Satelliten

Arena Satelliten är den främsta platsen för barn och unga att få utvecklas som individer och artister i Sollentuna. Ungdomsverksamheten bygger på en form av direkt demokrati som engagerar unga människor. Den bärande tanken är att ungdomarna själva ska besluta och styra över verksamheten. Det kan ske i form av att en grupp ungdomar bildar en förening, är med i en projektgrupp eller är ledamot av The Board, husets styrelse.. Det handlar i förlängningen om skapa egenmakt och att se vilka vägar som finns för att erhålla en upplevelse av att vara ansvarig för sitt eget liv.

Kista Galleria

Kista GalleriaKista Galleria är ett av Sveriges mest framgångsrika köpcentrum med 1,2 miljoner besökare per månad. Idag har Kista Galleria 180 butiker, restauranger och caféer, hotell samt en multiplexbiograf med 11 salonger. Dessutom erbjuder Kista Galleria ett gediget serviceutbud med post, bank och diverse kommunala serviceinrättningar.

KistaGalleria.se

Turkisk-Svenska Riksteaterföreningen (TSRF) och TUF.nu

Turkisk-Svenska Riksteaterföreningen Turkisk-Svenska Riksteaterföreningen arrangerar teater och konserter över hela Sverige och har varit en riksteaterförening sedan 2007.

Turkiska ungdomsförbundet arbetar för att informera och förbättra relationerna mellan Sverige och Turkiet.

TUF.nu

Maj Studio

Maj StudioMaj studio är en idéverkstad startad i maj 2005 med huvudsaklig verksamhet kring grafisk design och konst. ”Mångfacetterad kreation är grundverksamheten, nyskapande är målet, hjärtat är måttstocken”.

MajStudio.nu

Sinduda Studio

Sinduda STUDIO Under detta företagsnamn fotograferar Christer Folkesson ofta och gärna kulturscenen med musik/dans/teater/cirkus. Kista Världsmusikfestival 2010 blir den fjärde i ordningen för sinduda STUDIO. Sinduda STUDIO utför uppdragsfotograferingar för både privatpersoner och företag: familjehögtider (dop, bröllop, födelsedagar, fester), porträtt, reportage, events, miljöer, produkter, interör, arkitektur,…. till klart hög o prisvärd kvalité!

Sinduda.se

08 646 02 6008 646 02 60

Järvaandan

Tillsammans bygger vi ett nätverk av goda krafter inom Järva-området med målet att skapa ökad trivsel och trygghet. Alla föreningar, organisationer, företag och myndigheter är välkomna att bli medlemmar.

 

 

 

Studiefrämjandet

www.studieframjandet.se/stockholm

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *