Volontär

Vill du arbeta som volontär på Kista Världsmusikfestival i höst? Maila oss på volontar@kistaworldmusic.com och berätta lite kort om dig själv.

Translate

Vi är stolta att i samarbete med Sveriges främsta aktörer inom genren, Basementality Battles presentera en workshop och rap battle på Arena Satelliten i Sollentuna.

Basementality har på kort tid höjt kvalitén på Rab Battlescenen i Sverige, fått upp intresset bland en bredare publik och levererat några av de grymmaste evenemangen inom genrens historia. Nu bjuder vi in dom till norrort både för att plocka fram ortens talanger och bjuda på feta battles med etablerade battlare.

Kom till Satelliten och lär dig hur man förbereder sig, kort om tekniker, vad en battle går ut på med mycket mer eller kom bara för att se och höra både några av Sveriges grymmaste battlare och new bloods göra upp.

Detaljerad information om vilka som battlar kommer inom kort!

Var: Arena Satelliten i Sollentuna
När:  Onsdag den 28:e November, tid kommer inom kort.
Biljetter: FRITT INTRÄDE till både Rap Battle och Workshop.
Mer info: www.basementalitybattles.com eller facebook HÄR

Observera att det är obligatorisk föranmälan till workshopen! Senast den 20:e November måste vi ha din anmälan per mail till denna adress. Först till kvarn gäller och antalet platser är begränsade. Du får ett svar per mail som gäller som bekräftelse.

Evenemanget är ett samarbete mellan Farhang, Arena Satelliten och Basementality Battles.