Volontär

Vill du arbeta som volontär på Kista Världsmusikfestival i höst? Maila oss på volontar@kistaworldmusic.com och berätta lite kort om dig själv.

Translate

25 personer starka folkmusikensemblen KMH FOLK genomför skolkonserter för de allra minsta barnen.

Tack vare Kungliga Musikhögskolan samt Kista Kyrka kan vi i år erbjuda skolkonserter gratis för barn från 5 års ålder och uppåt i förskolan, förskoleklass samt grundskolan. Konserterna är en hyllning till Kungliga Musikhögskolan som deltagit i samt stöttat Kista Världsmusikfestival ända sedan starten år 2001.

KMH FOLK är ensemblen där folkmusik utforskas och experimenteras med i storensemble. En brokig skara instrument och stilar blandas i ensemblen som består av studenterna vid Kungliga Musikhögskolan, institutionen för Folkmusik. Det är inte orkester. Det är inte storband. Det är inte spelmanslag. Det är KMH FOLK!

Ensemblen arrangerar sin musik tillsammans och komponerandet av nytt material ingår som en självklar del i det gemensamma arbetet. Allt under ledning av saxofonisten Jonas Knutsson. Under Kista Världsmusikfestival kan man ta del av deras musik under två dagar i Kista Kyrkas vackra och stämningshöjande lokal Kryptan.

Plats:
Kryptan, Kista Kyrka (egen ingång på baksidan av kyrkan)
När:
28:e november kl 9.30 – FULLBOKAD
28:e november kl 11.00  – FULLBOKAD
29:e november kl 9.30 – FULLBOKAD
29:e november kl 11.00 – FULLBOKAD
Konsertlängd:
ca 40 minuter
Biljetter:
Konserten är gratis men ni måste boka plats! Kontakta oss på 070-720 85 96 eller maila till sabina@kistaworldmusic.com.

Vid mail vänligen ange antalet barn samt vuxna, skolans namn, kontaktperson telefon och e-post, samt dag och tid ni vill komma. Vi återkommer med bekräftelse inom 48 timmar. Skolor som uteblir efter bekräftad bokning kommer att faktureras 50 kr per barn.

Lyssna på KMH Folk HÄR!