Följ KVF på Facebook

Translate

”Kraftfull folkpop med reggaeinfluenser.” Så beskriver Kolonien sig själva, vars tillbakalutade stämsång och texter om en bättre värld har blivit bandets signum. Med två skivsläpp i ryggen har de skapat sig en varierad och trogen publik och har sedan 2010 gjort över 200 spelningar i sju länder.

De är fyra musiker som vuxit upp tillsammans och älskar att spela ihop, är vana att stå på scen och gillar att möta och utmana den yngre publiken. I deras musik blandar de influenser från många världsdelar och genrer och det är händelserikt, svängigt och dansant. Koloniens texter berör mångfald, hållbarhet, tolerans och vikten av att ta hand om varandra, frågor som de själva brinner mycket för. Kolonien hoppas kunna smitta publiken med spelglädje och ge den en chans att upptäcka en musik de inte visste att de tyckte om.

Kolonien är:
Arvid Rask – gitarr, mandola, sång
Anna Möller – fiol, sång
Erik Rask – basgitarr, sång
Mischa Grind – slagverk, sång

Datum: Fredag den 21 nov 2014
Tid: kl 19:30
Plats: Kulturhuset i Stockholm
Biljetter: För info om biljetterna ring: 08-506 202 00. För att köpa dina biljetter direkt online, klick här: kulturhusetstadsteatern.se/Musik/Evenemang/2014/Kista-Varldsmusikfestival

Kolonien genomför även skolkonserter i Kista, torsdag 20 november 2014.
Läs mer om skolkonserterna

Kolonien