Följ KVF på Facebook

Translate

Stolt vill vi presentera årets skol-och förskolekonserter:

Torsdag den 20 nov med:

Kolonien

”Kraftfull folkpop med reggaeinfluenser.” Så beskriver Kolonien sig själva, vars tillbakalutade stämsång och texter om en bättre värld har blivit bandets signum. Med två skivsläpp i ryggen har de skapat sig en varierad och trogen publik och har sedan 2010 gjort över 200 spelningar i sju länder.

”Vi är fyra unga musiker som vuxit upp tillsammans och älskar att spela ihop, vi är vana att stå på scen och gillar att möta och utmana den yngre publiken. I vår musik blandar vi influenser från många världsdelar och genrer och det är händelserikt, svängigt och dansant. Våra texter berör mångfald, hållbarhet, tolerans och vikten av att ta hand om varandra, frågor som vi själva brinner mycket för. Vi hoppas kunna smitta publiken med spelglädje och ge den en chans att upptäcka en musik de inte visste att de tyckte om.”

Kolonien är Arvid Rask – gitarr, mandola, sång – Anna Möller – fiol, sång – Erik Rask – basgitarr, sång och Mischa Grind – slagverk, sång

Plats: Kryptan, Kista kyrka

Konserttider 20 november 2014:
Kl 10:00 (Obs! För föreskolebarn)
Kl 13:00 (Obs, För skolebarn)

Publikantal: ca 150 personer, Konsertlängd: ca 45 minuter

Boka plats på: 076-346 46 06 hos Mino eller skriv ett mail till henne. Vid mail se till att alla nedstående uppgifter finns med och önskad konsertdag och -tid.
E-post: mino@farhang.nu

Uppgifter:
– Skolans namn
– Deltagande årskurser
– Skolans adress
– Kontaktperson telefon
– Antal förskolebarn och antal lärare

Kolonien