Bli partner med Kista Världsmusikfestival

Vill ditt företag synas där varumärket förknippas med kvalitet, fest och glädje?

Under festivalen kan vi erbjuda utmärkta tillfällen att nå ut till en stor och bred publik i ett positivt sammanhang, gentemot en köpstark och väldefinierad målgrupp. Ditt företag – och din tjänst eller vara – exponeras både för festivalpubliken och lokalt i ett dynamiskt område.

Publiken är bred och internationell. Tidigare år har vi bland annat haft stora artister från Turkiet och Iran som lockat många svenskiranier och svenskturkar. En annan viktig målgrupp, uppskattningsvis en tredjedel av våra besökare, är köpmedvetna medel- och höginkomsttagare med ett kulturellt intresse. Ofta är de trendsättare när det gäller nya tendenser eller moden.

Kista Världsmusikfestival har under de senaste åren lockat en publik på 4000-6000 besökare varje år och är etablerad som en av de stora återkommande kulturhändelserna i Stockholms stad. Festivalen har fått stor uppmärksamhet i tidningar, radio och TV. Se några exempel på www.kistaworldmusic.com/pressmedia/kvf-i-media

Kista Världsmusikfestival arrangeras av Farhang på uppdrag av Kungliga Musikhögskolan och i samarbete Riksteatern. Vi arrangerar ett flertal små och stora evenemang per år och har varit verksamma sedan 1995. Eldfesten och Nouruz är två exempel på lyckade arrangemang som enligt polisens uppskattning tillsammans lockade cirka 15-18 000 personer och resulterade i väldigt nöjda sponsorer.

Tveka inte att höra av er till vår samarbetsansvarig:

Rostam Mirlashare
rostam@farhang.nu
070-496 89 62