Flamenco de los Niños

Barnföreställning för barn i stadsdelen Rinkeby- Kista

Flamenco de los Niños är en total flamencoupplevelse. Barnen möter flamencons färgstarka uttryck, suggestiva dramatik och särpräglade rytmer i dansen, sången och gitarren. Med glöd och känslighet berättas en historia om hur det är att vara annorlunda, att bli utanför i leken och om att bli sedd. Berättelsen gestaltas med musik, dans och sång. Den riktar sig till alla oavsett modersmål. I samband med föreställningen ges en kort workshop med samtal och prova-på-flamenco för barnen.

Gruppen är baserad i Stockholm och består av flamencodansöserna Josefine Chiacchiero och Pia Pohjakallio, sångerskan Milla Strandberg och gitarristen Zoran Dokic.
Mer info på FlamencodelosNiños.se

Plats: Kryptan, Kista Kyrka (egen ingång på baksidan av kyrkan)
När: 2013
27:e november kl 9.30 – fullbokad
27:e november kl 10.45 – 5-7 barnplatser kvar
28:e november kl 9.30 – ca 15 barnplatser kvar
28:e november kl 10.45 – fullbokad

Konsertlängd: ca 40 minuter
Biljetter: Föreställningen vänder sig till barn i ålder 4-5 år som bor i stadsdelen Rinkeby-Kista, den är gratis men ni måste boka plats! Maila antalet barn samt vuxna, ev. skolans namn, kontaktperson telefon och e-post till sabina@kistaworldmusic.com. Vi återkommer med bekräftelse inom 48 timmar. Om ni inte kan mejla går det även bra att ringa till 070-720 85 96.

Presenteras i samarbete med Rinkeby-Kista Stadsdelsförvaltning och Kista Kyrka.