Teater Sláva – 21-25/11

Kalevalaskåpet – glittrande finska sagoskatter

kalevalaskåpet01webbHallå alla barn 4-7 år i Kista och Rinkeby! Följ med på ett finskt äventyr med Teater Sláva! I de blånande finska skogarnas djup vilar Kalevalas sagoskatt. Men mellan de stora sagorna finns de små. Små bifigurer, filurer och fragment. Små skimrande bitar, som vi vill lyfta fram. Vi vill visa er Kalevalaskåpet!

Teater Sláva presenterar en sagoteater fylld av det stolta finska eposets minsta pärlor. Kalevalaskåpet är ett gyllene skrin att öppna för barnen. Vi gläntar på locket till en skattkista full av sagor som gnistrar av guld och silver. En föreställning fylld av musik, sång och skönhet som bjuder på en rolig och poetisk stund med mycket näring för fantasin.

Föreställningen ges tio gånger under Kista Världsmusikfestival och passar både svenskspråkiga och tvåspråkiga barn och familjer.

Programinformation

Tid och plats: Mån 21 nov och tis 22 nov kl 9:30 och kl 10:45 i Rinkeby Folkets Hus
Ons, tors och fre 23, 24 och 25 nov kl 10:15 och kl 13:00 i Kista bibliotek

Speltid: 45 min

Fri entré, men platser måste förbokas!

Bokning  från 31/10. Föreställningarna i Rinkeby Folket Hus bokas på Rinkeby bibliotek, tel 08-508 30 602. Föreställningarna på Kista bibliotek bokas på bibliotekets hemsida under Kalender: Kista bibliotek kalender

Tillgänglighet: Lokalerna är tillgängliga för rörelsehindrade

I samarbete med Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning.