Ale & Anna Möller

SMAK: Ale & Anna Möller 4/10 kl 17:00 på YouTube och Facebook Live. Sändningen är kostnadsfri men donationer kan swishas till Farhang nr: 1233255015.

Recept på kvällens risrätt Kalam polo shirazi

4/10 Ale & Anna Möller gästar SMAK: världens musik i Rostam Mirlasharis kök

Foto: Fredrik Gille Koncept: Liliana Zavala

Ale Möller är en internationellt uppmärksammad artist med stjärnstatus inte bara i Sverige utan också på de stora festivalscenerna världen över. Han ledde nyligen en stor konsert vid en fredskongress i Kina tillsammans med 14 musiker från hela världen i Chengdu. Ale är en multi-instrumentalist som spelar ett brett utbud av instrument, allt från mandola och dragspel till flöjt, skalmeja och kohorn. Men framför allt är Ale en musiker som arbetar sig in i källkoden av den traditionella musiken han möter, vare sig det är en grekisk rembetiko eller en envis svensk polska. Han har samarbetat med stjärnmusiker inte bara i Sverige utan världen över samt leder en mängd olika musikprojekt såsom Ale Möller Band, Ale Möller Trio och niomannabandet Ale Möller XENOMANIA! för att nämna några.

Tillsammans med Ale spelar Anna Möller som är folkmusiker, kompositör och fiolspelman. De senaste åren har hon etablerat sig som en självklar del av den nya generationens folkmusiker genom projekt som Kolonien, storbandet Världens Band samt det nystartade skivbolaget Supertraditional.

Ale och Anna Möller möter ni den 4 oktober som också avslutar SMAK: världens musik i Rostam Mirlasharis kök. SMAK genomförs i samarbete med Riksteatern och ABF Södertälje/Nykvarn.

Tid & Datum: Söndag den 4 okt kl 17:00
Plats: Årsta Folkets Hus / Gamla biografen

Biljettpris ordinarie: 300 kr, student/unga (upp till 21)/pensionärer: 200 kr. Observera att antal platser är begränsat till 50.

Konserten live-sänds också på YouTube, Facebook och Instagram. Länkarna presenteras strax innan konserten på våra sociala medier. Live-sändningen är kostnadsfri men donationer kan swishas till Farhang nr: 1233255015.

Vi är rädda om varandra! Farhang följer Folkhälsomyndighetens direktiv för att förebygga smittspridning av Covid-19 genom att korrekt begränsa antalet personer på samtliga spel- och aktivitetsplatser under festivalen. Vi ber dig att stanna hemma om du känner dig sjuk/har symptom och istället följa festivalen via våra livesändningar. Tillsammans hjälps vi åt att minimera smittspridning så vi kan glädjas åt musiken!