Tania Naranjo

25/9 Tania Naranjo gästar SMAK: världens musik i Rostam Mirlasharis kök

Konserten live-sänds också på YouTube, Facebook. Live-sändningen är kostnadsfri men donationer kan swishas till Farhang nr: 1233255015.

Recept på kvällens risrätt Tahchin

Foto: Fredrik GIlle Koncept: Liliana Zavala

Tania Naranjo växte upp i Santiago i Chile. Hon är en av Skandinaviens mest mångfacetterade konsertpianister, sångerskor och  kompositörer. Hon har framfört sin musik världen över vid solokonserter, med symfoniorkestrar och med sina egna konstellationer. Med bas i Sverige har hon under två decennier profilerat sig som artist på de klassiska, världs-och jazzmusikscenerna och gör även karriär som kompositör. Hon har setts och hörs i teateruppsättningar och filmproduktioner. Hennes produktion ”Gala Violeta Parra 100 år” var en publiksuccé. Hon har gett ut soloalbumet ”La industria del miedo” med  ”Tania Naranjo Latin Trio” samt ”Entwined” och ”Infinity” med framgångsrika Duo Naranjo-Weurlander. Snart är det dags för hennes nya soloalbum!

Tania är gäst i SMAK: världens musik i Rostam Mirlasharis kök den 25 september. SMAK genomförs i samarbete med Riksteatern och ABF Södertälje/Nykvarn.

www.tanianaranjo.se

Datum & tid: Fredag 25 september kl 19:00
Plats: Årsta Folkets hus/ Gamla biografen

Biljettpris ordinarie: 250 kr, student/unga (upp till 21)/pensionärer: 150 kr. Observera att antal platser är begränsat till 50.

Konserten live-sänds också på YouTube, Facebook och Instagram. Länkarna presenteras strax innan konserten på våra sociala medier. Live-sändningen är kostnadsfri men donationer kan swishas till Farhang nr: 1233255015.

Vi är rädda om varandra! Farhang följer Folkhälsomyndighetens direktiv för att förebygga smittspridning av Covid-19 genom att korrekt begränsa antalet personer på samtliga spel- och workshopplatser under festivalen. Vi ber dig att stanna hemma om du känner dig sjuk/har symptom och istället följa festivalen via våra livesändningar. Tillsammans hjälps vi åt att minimera smittspridning så vi kan glädjas åt musiken!