Bli partner med Kista Världsmusikfestival

Vill ditt företag förknippas med kvalitet, fest och glädje?

Under festivalen erbjuder vi utmärkta tillfällen att nå ut till en stor och bred publik i ett positivt sammanhang, gentemot en köpstark och väldefinierad målgrupp. Ditt företag – och din tjänst eller vara – exponeras både för festivalpubliken och lokalt i ett dynamiskt område.

Publiken är bred och internationell. Tidigare år har vi bland annat haft stora artister från Turkiet och Iran som lockat många svenskiranier och svenskturkar. En annan viktig målgrupp, uppskattningsvis en tredjedel av våra besökare, är köpmedvetna medel- och höginkomsttagare med ett kulturellt intresse – inte sällan trendsättare när det gäller nya tendenser eller moden.

Kista Världsmusikfestival har under de senaste åren lockat en publik på 4000–6000 besökare varje år och är etablerad som en av de stora återkommande kulturhändelserna i Stockholms stad. Festivalen har fått stor uppmärksamhet i tidningar, radio och tv. Se några exempel på www.kistaworldmusic.com/pressmedia/kvf-i-media

Kista Världsmusikfestival arrangeras av Farhang Förening, ursprungligen på uppdrag av Kungliga Musikhögskolan och i samarbete Riksteatern. Vi arrangerar årligen flertalet små och stora evenemang, och har varit verksamma sedan 1995. Eldfesten och Nouruz är två andra exempel på lyckade arrangemang som tillsammans årligen lockar 15 000–23 000 personer, och har resulterat i väldigt nöjda sponsorer.

Vill du samarbeta? Tveka inte att höra av dig till vår samarbetsansvarig:

Rostam Mirlashari
rostam@farhang.nu
070-496 89 62